Miez?

A footer.hu című kultúrszemelvényhez szorosan kapcsolódó filmekkel foglalkozó internetmegejelénese filmekrőlírós. Aktualitásokkal ritkán, régebbiekkel sűrűn foglalkozunk. Nem az a fontos, mi megy a moziban, hanem, hogy mit kéne nézni mozi helyett.

Virtuálstrici

Kispajtások

Footer - anyahajó
Köszönöm Oláf - csak személyes
Agnus - a LegBlog
Nessus - mesék messziről
Popgenny - zene + zene!?

Nyomkövető

Harry Potter és a félvérszegény udvaribolond - Moziplussz.hu

2009.08.01. 16:54 DeluksZ

Ilyen kritikák is lesznek itt, mármint olyanok, amiket nem kifejezetten a blognak írok (és utána kerülnek ki mondjuk a FOOTER-re), hanem olyanok, amiket máshova írok, és ezután kerülnek ki link formájában az oldalra. A link mindig a szürke, kisbetűs részben található a "Megjelent" rovatnál.

Váltottam néhány levelet a Moziplussz nevezetű filmes oldal főszerkesztőjével, aki már az első levelében arra biztatott, hogy küldjek nekik cikket, mert kellemesnek tartja az írásaimat. Ezek után nem is kellett több, egyből kértem a választható filmek listáját, és a Harry Potter legnagyobb sajnálatára (mármint a film legnagyobb sajnálatára) ott szerepelt a felsorolásban. Szét is szedtem cafatokra szegény párát.

Filmcím: Harry Potter and the half-Blood Prince
Műfaj: kritika
Megjelent: Moziplussz.hu (2009.07.31)

1 komment

Címkék: 2009 harry potter emma watson daniel radcliffe rupert grint david yates kritikák máshova moziplussz

A bejegyzés trackback címe:

https://vetito.blog.hu/api/trackback/id/tr491281705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.02. 16:56:43

Szét is lehet szedni a filmet:)
süti beállítások módosítása